Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је после вечерашњег ремија са АЗ Алкмаром у Лиги Европа да је његова екипа пропустила да победи, као и да су два примљена гола тактичка недисциплина.

"Опет смо пропустили да победимо на нашем стадиону, с обзиром на то да смо створили велики број шанси и сам развој ситуације. Добро је да смо дошли у ситуацију да нисмо задвољни с бодом у Европи", рекао је Милошевић новинарима после утакмице.

Партизан је вечерас на свом стадиону играо нерешено 2:2 против АЗ Алкмара у првом колу Лиге Европа.

"Опет смо лоше почели, али када смо дошли до игре, било је много лакше. Наишли смо на протиника који жели да игра и има изузетан квалитет у нападу, што смо могли да видимо. Знали смо да могу да нам створе проблеме, али када водите 2:1 и имате играча више да примите ол из контранапда је недопустиво. То је нешто о чему треба да размишљамо, јер то је део тактичке недисциплине", рекао је тренер Партизана.

Он је казао да екипа овај меч мора што пре да архивира, као и да одбрана Партизана није лошији део екипе.

"Не гледам тако, да је одбрана лошији део екипе. У модерном фудбалу постоји фаза одбране и фаза напада. Ми се код другог гола нисмо бранили као тим и као што сам рекао то је ствар тактичке дисциплине", казао је Милошевић.