ТРЕНЕР Војводине Ненад Лалатовић биће данас кажњен пред Дисциплинском комисијом Фудбалског савеза Србије. Он ће бити санкционисан због црвеног картона који је добио у паузи између два полувремена меча који је одигран у петак на стадиону "Чаир". Њега је арбитар Новак Симовић послао на трибине због свађе са групом навијача Радничког.


Лалатовића, према сазнањима "Новости", очекује новчана казна, али и суспензија од неколико утакмица на којима неће бити на клупи свог тима.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЛАЛАТОВИЋ САМО ПИШЕ: Тренер Војводине има обавезу да достави изјаву после гафа у Нишу


Иначе, против тренера Војводине водиће се и одвојени, нови, поступак пред Дисцплинском или Етичком комисијом ФСС за тврдње које је изнео директно у камеру током преноса меча, када се истој групи навијача Радничког обратио да ће, пошто су га извређали, открити све намештене мечеве Нишлија док је он седео на њиховој клупи током прошле сезоне.


Комесар за интегритет такмичења Иван Петрић, као и Дисциплинци ФСС су од Лалатовића већ затражили писмену изјаву поводом ових тврдњи. Тренер Војводине се засада не изјашњава о њима, а уколико и даље буде ћутао, прети му да буде оптужен за тешку клевету која нарушава управо интегритет такмичења у Суперлиги.