Фудбалер Партизана Александар Шћекић рекао је данас да против Малатије очекује тежак меч, с обзиром да турска екипа игра "директан и агресиван фудбал".

- Фенербахче је прошле године био у великој резултатској кризи па и не чуди да су их добили. Реч је, ипак, о озбиљној екипи и овде нема заваравања да ће утакмица бити лака. Сигурно да много рачуна воде о одмору играча и привикавању на услове у којима ће играти. Зато су и дошли два дана раније у Београд - рекао је Шћекић за клупски сајт.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: МИЛОШЕВИЋ ОДМАХ СТАВЉА ЈАПАНЦА У ВАТРУ: Асано ће играти против Малатије

Партизан ће у четвртак на свом стадиону дочекати Малатју у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу Европа.

- Сви турски тимови имају специфичан стил играња па тако и Малатија. Доста трче, веома су агресивни и играју директан фудбал и са што мање пасова долазе до противничког гола. Када сам пре две године играо против њих имали су добру екипу. Видим да је доста играча отишло, а сигурно да је нови кадар истог квалитета. Променили су и тренера и Алексић више није ту - казао је Шћекић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: САМО ДА НАМ МРЕЖА МИРУЈЕ: У Партизану без коментара о жребу, мисле искључиво на двобој са Малатијом

Он је додао да турски клуб има леп нови стадион, као и да имају велику подршку навијача и да их очекује у великом броју у реваншу.

- Што се тиче наших навијача желим да им се захвалим што су за прошлу утакмицу против Конаса дошли у великом броју и надам се да ће их сад бити још више - казао је он.

Утакмица између Партизана и Малатије играће се у четвртак од 21.00 у Београду.