Бивши фудбалер Партизана и Црвене звезде Милош Босанчић појачао је Вождовац.


Босанчић, који је прошлу сезону провео у азербејџанском Сабаху, већ се прикључио новим саиграчима на припремама у Словенији.

"Од првог тренутка осећа се да долазим у здраву средину и то сам видео на првим разговорима са челницима клуба. Кроз разговор са тренером Коковићем и председником клуба видео сам да се праве велики планови за следећу сезону и моја је жеља да будем део тих планова и нових успеха Вождовца. Желим да помогнем младим играчима, да им будем пример, како на терену, тако и ван терена и да сви заједно остваримо што боље резултате", рекао је Босанчић за клупски сајт.

Тренер Радомир Коковић задовољан је доласком 31-годишњег везисте са искуством из Чешке, Јужне Кореје, Кине, Тајланда и Азербејџана.

"Нема сумње да је његов квалитет оно што нам је потребно и да ће уз њега и сви остали играчи бити бољи. Милош је озбиљан момак, лидер на терену и дефинитивно пун погодак. Овим трансфером довољно говоримо о амбицијама клуба у наредној сезони. Желимо да позитивну енергију која на припремама влада међу играчима и мојим сарадницима пренесемо и на терен када то буде најбитније, у првенству", поручио је Коковић.

Босанчић је пето појачање "змајева" овог лета после Марка Тркуље (Синђелић), Виктора Живојиновића (Јединство Уб), Ненада Цветковића (Земун) и Немање Николића (Минск).