* НЕНАД ЏОДИЋ скаут Монпељеа (Француска 1)
МОНАКО – КАЕН 1
- Монако је неупоредиво бољи у наставку сезоне, али још није довољно одмакао од опасне зоне. Са друге стране, Каен не може да мрдне са последње позиције, па домаћин не би смео да има проблема.

* ДАРКО БРАШАНАЦ фудбалер Алавеса (Шпанија)
ЂИРОНА - БИЛБАО 0-2
- Обе екипе играју изузетно тврдо, а у међусобним дуелима никада није било више од два гола

* ЖЕЉКО ЉУБЕНОВИЋ скаут Зорје, о нашем ривалу у групи Б
КАРПАТИ – ВОРСКЛА 1
- Ворскла је планирала плеј-оф, али је због кикса у прошлом колу завршила у плеј-ауту. У штампи су их разапели да су намерно пустили утакмицу, а посебно „пљују“ тројицу Бразилаца. Играчи су изгубили самопоуздање, плату нису примили већ девет месеци па дајем предност Карпатима.

* БОЈАН ЗАЈИЋ помоћни тренер Санднеса (Норвеша 2)
СТАРТ – АЛЕСУНД ГГ3+
- Старт је фаворит за освајање Друге лиге. Има највише новца, искусног тренера, а спортски директор овог клуба је радио у Монаку и Макабију.

* ДАМИР МИРВИЋ (Мариакерке) типује Белгију 2
КОРТРИЈК – МУСКРОН 3+
- Истрага у оквиру велике полицијске акције „чисте руке“, које је потресла фудбалску Белгију током јесени, и даље траје несмањеним темпом. Истражитељи „чешљају“ папире по клубовима, а судском одлуком рачуни Мускрона су у блокади. Постоје бројне сумње везане за овај клуб, а једно од питања је како је Мускрон са таквим „папирима“ уопште добио лиценцу за текућу сезоне. Упркос поменутим проблемима, Мускрон од почетка године бележи сјајне резултате, дуго је без пораза, а пошто гостује ривалу који је у доброј форми, на њиховом сусрету би могло да буде голова.

* ЖАРКО ЂУРОВИЋ некадашњи тренер Гуангџоуа РФ
ПЕКИНГ РУАН - ПЕКИНГ ГУАН 2
- У трећем колу првенства Кине пре свих бих издвојио меч у Пекингу. Домаћин има два пораза, гост две победе без примљеног гола. Разлика је у класи, двојка ми је извесна.

Опширније у штампаном издању листа "Тип" или на сајту www.тип.рс