БЕЗ КЛАСЕ. Енглески "Сан" је на најбољи начин описао победе два манчестерска клуба у среду увече, са тим што је много већи акценат на Острву стављен на понашање менаџера "ђавола" Жозеа Муриња. Отровне стрелице су, наравно, отишле и ка Рахиму Стерлингу због трагикомичног пада којим је преварио судију на мечу са Шахтјором да досуди најстрожу казну. Мурињов одговор на прозивке навијача Јувентуса и стављање длана на уво на завршетку меча због увреда на његов, али и рачун Интера, није наишао на одобравање.

- Вређали су ме свих 90 минута у овом прелепом италијанском граду. Нисам их ничим увредио, само сам мало реаговао на крају утакмице. Није требало то да урадим и хладне главе сигурно не бих, али после вређања породице, укључујући и Интер који то јесте, морао сам да реагујем - правдао се Мурињо после утакмице.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЧАК СЕ И ГВАРДИОЛА СМЕЈАО ЗБОГ ДОСУЂЕНОГ ПЕНАЛА; Стерлинг: Извињавам се Шахтјору, њихов играч ме није ни пипнуо!

Изузимајући Ирца Мика Мекартија, готово сви некадашњи асови или тренери су осудили понашање Португалца. Неки блажим, неки жешћим тоном. Некако су најупечатљивије речи Грема Сунеса.

- Умало да Мурињо изазове нереде на стадиону! Италијани само што су изгубили утакмицу, а он сипа со на рану навијачима. Чак су и Јувентусови играчи ушли у клинч са Португалцем. Не ради се то тако.