Секретар Врховног државног тужилаштва Ненад Нено Вујошевић, кога СДТ сумњичи да је покушавао да утиче на специјалне тужиоце у истрагама покренутим против Душка Кнежевића, појавиће се пред специјалним тужиоцем, до краја ове недеље, сазнају "Новости" из поузданих извора. Кнежевић је, некако у исто време објавио да ће нови разговор са њим објавити у петак у подне, а у четвртак је на свом инстаграм-профилу емитовао кратак видео на ком обавештава Вујошевића да "мора да се чува јер ови су те из службе већ намирисали"

- Рекли су ми из службе - каже Кнежевић Вујошевићу.

Кнежевић је нагласио да има снимке са Душанком Јекнић (амбасадорка у УАЕ) и Браном Гвозденовићем (дугогодишњи министар и актуелни потпредседник Скупштине ЦГ) које ће такође објавити. - Видећете шта Гвозденовић све говори за Мила Ђукановића - тврди Кнежевић, који такође потврђује да се секретар Врховног државног тужилаштва Вујошевић, који у објављеним аудио-разговорима тешко терети врховног државног тужиоца Ивицу Станковића, налазио на Златибору, а открио је да му је у скривању и бекству из ЦГ помогао бизнисмен Веселин Веско Баровић, пријатељ председника ЦГ и први човек Кошаркашког савеза Црне Горе.

- Колико знам из поузданих информација, Вујошевић је био у контакту са Баровићем, који му је обезбедио смештај на Златибору, где је боравио неко време. Предложио сам му пријатељски да буде инсајдер и да само говори истину. Није ми се јављао последњих дана, покушаћу да остварим контакт са њим, да видим да ли се враћа у Црну Гору. Можда га је и АНБ узео под своје, па се врати у Подгорицу и постане сведок сарадник Миливоја Катнића и Ивице Станковића. Знам да ћу наставити да објављујем снимке у којима је он актер, већ од сутра, а он нека ради шта год хоће. Народ је чуо истину, он је све потврдио - казао је Кнежевић.

ЛАЖИ И ХАЛУЦИНАЦИЈЕ

- Ако је Вујошевић од 2018. члан моје криминалне групе како тврди Катнић, што је онда 2019. преговарао са Вујошевићем око пуштања мог кума. Катнић од својих лажи и болесних халуцинација није могао да одговара на питања новинара, па није ни чудо што смо тога дана на конференцији за медије чули разне глупости и нелогичности - каже Кнежевић.