БАР - Прелажење булевара мимо пешачког прелаза и семафора, што је устаљена пракса многих житеља Бара, узела је у недељу данак у људском животу.


Неколико сати након саобраћајне несреће на булевару, Баранка О.А. (72) преминула је у Клиничком центру у Подгорици жена је задобила тешке повреде када је ударило возило марке “пасат” док је прелазила булевар, у недељу око 15 сати. Директор Опште болнице Бар др Драгослав Томановић казао је да је жена имала тешке телесне повреде и животно је била угрожена кад је након саобраћајне незгоде довезена у барску болницу.

-Задобила је повреде главе, обе ноге и карлице, казао је др Томановић.


Због природе повреда, према речима др Томановића, пацијенткња је упућена у Клинички центар Црне Горе. На жалост, поред напора лекара, жена је преминула.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Тешко повређена жена на булевару у Бару

ПР Основног државног тужилаша тужилац Радован Ђуришић потврдо је да се саобраћајна незгода догодила на булевару испред зграде Општине где је старију женску особу ударило возило марке „пасат“ којим је управљао А. К. из Бара.


Према речима очевидаца, жена је прелазила булевар где није обежлен пешачки прелаз. Између коловоза на булевару је зелена површина засађена медитеранским биљем што смањује прегледност возачима.

Пешаци се у тренутку појаве на коловозу тако да возачи немају времена ни да закоче.