ТУРИСТИЧКИ инспектор С. С. нападнут је у ноћи између суботе и недеље док је био на службеном задатку у једном угоститељском објекту, потврђено је "Новостима" у врањској полицији. Како су нам рекли у МУП, убрзо је идентификован четрдесетдвогодишњи мушкарац осумњичен за напад, али нису износили податке да ли је евентулано реч о власнику кафића који је контролисан.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Свађа и због кафана

Полиција је могла само да потврди да се ради на случају и да је о свему обавештено Основно јавно тужилаштво. Руководилац Одељења за инспекцијске послове града Врања Бобан Антанасијевић појашњава да је у ноћи између 2. и 3. августа вршен контролни инспекцијски надзор, по одлуци о радном времену угоститељских објеката на територији града, као и да је тада дошло до инцидента.

- Инспектор се тренутно налази на боловању и опоравља се. Сведоци смо бројних напада на инспекторе, који се из године у годину настављају - наводи Антанасијевић.

Незванично, инспектор је имао асистенцију, али је нападач искористио велику гужву у кафићу и неопрезност полиције па га је ударио у пределу лица. Занимљиво је да иако постоје камере у овом објекту, у том тренутку нису радиле, па сам напад није забележен.