Даниел В. из околине Панчева настрадао је 5. јула око 22.30 на обилазници Пупинов мост - Овча када је на свом мотору, из за сада неутврђених разлога, изгубио контролу и ударио у бандеру. Потом је на њега налетео БМW у којем су се налазили његови пријатељи.

Тужним стиховима, на свом "Фејсбук" профилу, уз Даниелову насмејану фотографију, опростила се његова девојка Тамара.


- Младост и памет, бескрајна лепота, куда журиш, душо, да л' за бол наш мариш? Толико си тога хтео од живота, ал' ти није било суђено да стариш. Гледам савршенство твога милог лика, да ли све ко дим нестане у трену, од предивног бића остала је слика, пред којом нам сузе у тренутку крену. И знам да би опет исто тако хтео, јер љубав за друмом у срцу се скрила, узело те оно што си заволео, точкови су анђелу подарили крила - потресне су речи које је Тамара посветила Даниелу.


ПРОЧИТАЈТЕ И: ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО КОД ОВЧЕ: Страдао пред свадбено весеље рођеног брата


Вероватно услед велике брзине и силине ударца, БМW у ком су били Даниелови пријатељи, слегео је са пута, преврнуо се и завршио на крову. Две особе из четвороточкаша су са повредама превезене у Ургентни центар. Данијел је страдао на лицу места...


У међувремену, шок, туга и бол надвили су се над Качаревом, малим банатским селом где је Даниел провео своје дечачке дане. О Даниелу сви познаници имају само речи хвале, препричавају његове школске успехе и љубав према моторима, а овакву трагедију, кажу, не памте.


Највише их брине, кажу, како ће трагедију издржати његова девојка Тамара, са којом је у вези још од средње школе. Њих двоје су, причају мештани, однедавно започели заједнички живот, а несрећна девојке је уједно и последња која се пред трагедију чула са њим, преноси Блиц.