- НАПУСТИО нас је и мој и наш брат Даниел. Туга је огромна, неописива. Нема ко да ме поздрави "где си ћале, брате". Можда ће ме неко погрешно схватити, али нема бога кад може да узме живот овако доброг дечка. Нека су ти равне стазе небеске, брате мој.

Ово је само једна од потресних порука објављених данас на друштвеним мрежама после погибије Даниела В. (29) из Качарева код Панчева, који је настрадао у стравичном удесу, у петак око 22.30 на обилазници, недалеко од Пупиновог моста у Београду. Према незваничним информација, Даниел је био за управљачем мотора "кавасаки" када је предњим точком закачио ивичњак неосветљеног пута. Изгубио је затим контролу над двоточкашем и ударио о бандеру.

Иза њега је био аутомобил БМВ, у којем су била Даниелова два друга, са којима је био на картингу. Када је мотоциклиста изгубио контролу над возилом, БМВ је покушао да га заобиђе, али, испотавиће се безуспешно. Наводно, у том тренутку је БМВ прешао преко Даниеловог тела, после чега се преврнуо и остао на крову. Мотоциклиста је остао мртав на месту. Према другој, незваничној верзији, и мотоцикл и аутомобил су се кретали великом брзином по Пупиновом мосту. Наводно, оба возила су кривудала по путу, а судар се догодио када је БМВ покушао да обиђе мотоциклисту.

Како смо сазнали, Даниел је погинуо свега двадесетак дана пред свадбу свог рођеног брата, који га је и идентификовао.

Место где се догодио удес