Председник Александар Вучић прокоментарисао је данас нападе покрета Двери и закључио даније први пут да они позивају на силовање:


- Ја само кажем да је то врхунски неморал и криминал. И то ћу да говорим колико будем живео. То је права једна породична странка, неће они да силују никога. Никада неће бити ништа и никад неће имати ничије поверење. Њих могу само сви да презиру. Ништа није одвратно као силовнаје – указао је Вучић.


- Не могу данашњи дан да кварим на било који начин – рекао је Вучић


Што се најновијих претњи упућених заменику градоначелнику тиче, Вучића каже да ово није први пут да се градски функционер у Србији али и свету налази на удару једног броја незадовољних људи.


Прочитајте још: Скандалозна објава функционера Обрадовићевих Двери: Мигрантима треба дати да СИЛУЈУ ћерке и жене људи из СНС (ФОТО)


- Оно кроз шта је порошао Милован Бојић и његова ћерка где су девојчицу тукли и ошишали. Сада је у Боливији нека банда упала да сруши слободарски режим Ева Моралеса, ухватили су жену, градоначелнцу, тукли су је, ошишали, офарбали и тиме се неко у Србији поноси. Ускро ће и наш бугарски пријатељ да прође овуда, а након свечаног отварања проћи ће и први аутомобиле


- Честитам свим грађанима Србије, свим људим који воле своју земљу, и људима које интересе своје земље претпостављају пре својих. Ја сам срећан што је све поизведено у Србији. Лепо је видети српску тробојку свуда и увек. Молим људе да дођу и виде колико је леп Исток Србије – рекао је Вучић и додао да је мали број људи из Србије видео овај део наше земље.


Извор: pink.rs