Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов функционери Савеза за Србију не могу да победе на изборима и да су зато решили да "физички уклоне" Александра Вучића.

"Зато прете шамарима и батинама, зато га опкољавају на радном месту, зато му праве сачекуше испред РТС-а...", рекао је Јованов у саопштењу, коментаришући јучерашње догађаје испред зграде РТС, где је Вучић гостовао.

Јованов је навео да грађани Србије не желе насиље и да одлично разликују рад од нерада, поштене људе од лопова.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -
Инцидент испред РТС: Покушали "мерцедесом" да пробију Вучићево обезбеђење, двојица ухапшена (ВИДЕО)

"Зато је подршка њима све мања, а фрустрација и бес све већи, јер се Србија не може везати за столицу и не може јој се ставити кеса на главу да би им била послушна и да би их подржала", навео је Јованов.

Јованов је рекао и да Ђиласова, Јеремићева и Обрадовићева "разуларена хорда" никада неће моћи да направи жртву од себе и да нема тог саопштења које би то могло да промени.

"Док измишљају некакве фаланге, највиши функционери Ðиласовог, Јеремићевог и Обрадовићевог савеза на главе онима који их не послушају стављају праве кесе, бију их правим вијачама и везују их правим пластичним везицама. Они који су једини после нациста донели вешала на Теразије, они који су једини после нациста ритуално спаљивали књиге, они који су терали возаче камиона да газе полицију, они који су са тестерама у рукама и фантомкама на глави упадали у РТС, дакле та Ðиласова, Јеремићева и Обрадовићева разуларена хорда, никада од себе неће моћи да направи жртву, ма колико лагали и измишљали, јер цела Србија својим очима може да гледа њихово насиље и нема тог саопштења које то може да промени", навео је Јованов.