Заменик градоначелника Горан Весић, испред чије су зграде вечерас учесници протеста "1 од 5 милона" палили бакле и скандирали увредљиве поруке, упозорио је лидера Савеза за Србију Драгана Ђиласа да ће бити лично одговоран ако се било шта догоди неком од чланова његове породице.

"Вечерас је фашиста Драган Ђилас, чија је једина политика да се пролије крв београдским улицама, поново послао своје плаћенике испред зграде у којој живи моја породица да јој прете", написао је Весић на свом ФБ налогу, уз поруку да он неће доводити никога испред зграде у којој живи Ђиласова породица, јер не мисли да су они криви за Ђиласове поступке.

Весић је поручио Ђиласу и да може сваки дан да тражи, што иначе ради, да га убију, али да ће он наставити да гради Београд који је био запостављен 40 година, да уређује улице, булеваре, паркове и тргове.

Обећава такође да ће Београд имати цеви из којих ће тећи квалитетна вода, а не рђа, квалитетне контејнере, а не, како каже, Ђиласове, подземне, да ће уредити све што Ђилас није знао да уреди.

Весић каже да се не плаши претњи и поручује Ђиласу да ће до последњег дана да одлази на посао, да обилази свако градилиште и да ради све да Београд поново живи после 20 година запостављања и крађе, у чему је, истиче Весић, Ђилас учествовао.