Изјаву Биљане Поповић Ивковић, члана Председништва Српске напредна странке преносимо у целости:


„Позивам Вука Јеремић, једног од лидера такозваног Савеза за Србију, да престане са континуираним изношењем лажи и покушајима обмањивања јавности, сада извлачећи из рукава и писаније некаквог бугарског портала.


Његови мизерни покушаји конструисања некакве афере којом би дискредитовао министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића потпуно су патетични. Након што се огласило и само предузеће „Крушик“ потпуно је јасно да нити је било какве корупције, нити је предузеће „ГИМ“ имало повлашћени положај нити куповало по повлашћеним ценама у односу на „Југоимпорт СДПР“.


Тачније, ова два предузећа набављала су различите врсте мина, те је зато ГИМ имао нижу цену, имајући у виду да је куповао мине са мање допунског пуњења и краћег домета.


Наравно, убеђена сам да то од самог почетка одлично знају и сам Јеремић и његови пријатељи са разних самозваних истраживачких портала у Србији. Ипак, не мари, манипулишу свесно већ месецима, јер им одговара да пласирају рециклиране лажи изнова.


ПРОЧИТАЈТЕ И: Ђурић о нападима Рашковић, Ђиласа и Јеремића на Вучића


Очекивано. Пошто, како сами признају, немају грађанима да понуде ниједну политичку идеју. А да ли ће у својој агресивној жељи да се поново врати на власт, нанети штету и Србији, одлично знамо да Јеремића уопште не брине.


Оне штете које је Србији већ нанео у време док је био на власти несагледиве су. За највећу се до дана данашњег није извинио Србима са Косова и Метохије.