Српска листа саопштила је вечерас да осведочени промотери и борци за независно Косово, Вук Јеремић и Драган Ђилас, које је победа СНС и Александра Вучића 2012. спречила да један од 1.000 катанаца, које су ставили на српске фирме, ставе и на границу између Срба и Срба на Јарињу и Брњаку, сијасетом лажи настоје да својим антисрпским деловање искукају подршку осведочених непријатеља српског народа.


"Ове штеточине на политичком телу наше Србије, који су док су били на власти се чашћавали најсочнијим псовкама на рачун наше отаџбине Србије, а странце молили да Космет ампутирају од остатка Србије, никада више неће управљати Србијом јер је овај народ, посебно на Косову и Метохији, због њихове политике пострадао скоро као од некадашњих окупационих власти", навела је СЛ.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Đurić: Licemerni Jeremić pere savest napadajući Vučića


То што ови, како се каже, паразити и страни плаћеници, размишљају да ли ће учествовати на изборима, по условима које су сами својевремено успоставили, наставак је њихове политике због које никада нису устали у одбрану српског народа који је страдао на Космету.


"Ови дилетанти не морају превише да размишљају, на основу става грађана Србије учествовали или не, цензус прећи неће, а на Косову и Метохији, као и на претходним изборима, имаће мање гласова него оних који ће бити неважећи", навела је Српска листа.


Српски народ са Косова и Метохије, каже се у саопштењу, од 2012. године до данас на изборима је својим гласовима на демократски начин јасно поручио кога бира за капитена одбране Косова и Метохије.


То је Александар Вучић, са више од 80 посто освојених гласова, који се као лав бори за српски народ и наше Косово и Метохији, за разлику од Јеремића и Ђиласа који се по правилу боре за своје фантомске фирме, напомиње СЛ.


На свим изборима Срби са Космета су, како се наводи, Ђиласу, Јеремићу, Обрадовићу и осталима "из Савеза против Србије послали јасну поруку, далеко вам лепа кућа штеточине".


"Ове авети прошлости окупљени у Савезу против Србије на Космету гласове могу очекивати само од својих албанских пајтоса који их дочекују црвеним тепихом и рекламирају у својим медијима као оне који им највише одговарају на српској политичкој сцени", навела је у саопштењу Српска листа.