Председник Србије Александар Вучић посетом Јужнобанатском округу, данас је наставио кампању "Будућност Србије", а паузу је направио у маркету у којем је пазарио намирнице.

Вучић данас обилази Панчево, Ковин, Опово, Вршац, Белу цркву и Банатско ново село, а паузу у путу је направио у селу Глогоњ, у којем је обичан човек из народа свратио у маркет "Стоилковић" и купио јабуке и "смоки".

Продавачица је била видно изненађена јер је у њену радњу ушао председник Србије, који је као било који грађанин сам купио потребне намирнице.

Вучића су испред маркета сачекали одушевљени грађани, а неки од њих су пожелели да направе селфи са председником Србије.


ПРЕДСЕДНИКУ ОД УЧЕНИКА САТ НАПРАВЉЕН 3Д ШТАМПАЧЕМ

Ученици средње стручне школе "Никола Тесла" у Вршцу поклонили су данас сат направљен 3Д штампачем председнику Александру Вучићу, током његове посете тој образовној установи.

Вучића је током посете школи посебно заинтересовао 3Д штампач, а ђаци су му објаснили како то ради и поклонили му и сат направљен тим уређајем.Председник се захвалио и рекао им да је поносан на њих и срећан што имају знање о новим технологијама.

Том приликом, председник је на поклон добио и шах од члана Градског већа и бившег ученика те школе Бобана Богосављевића, иначе шаховског велемајстора.