НОВОПЕЧЕНА мама побеснела је на свог супруга кад је сазнала да је њихове новорођене близанце означио маркером да би могао да их разликује.


Мушкарац је своју страну приче објавио на форуму Редит како би појаснио с којим се проблемима суочавао од тренутка кад се вратио на посао.


"Био сам уз њих, али након два месеца сам морао да се вратим на посао. Нисам више могао да будем уз њих колико сам хтео”, написао је у уводу.


Да ствар буде гора, његова супруга је инсистирала да близанци носе исту одећу, због чега он није никад могао да схвати који је који.


"Кад год бих једно дете назвао погрешним именом, она би се наљутила и сатима би ме игнорисала. Сваки дан проводи с њима и зна који је који. Ја то не могу”, јадао се анонимни мушкарац који се досетио како да стане на крај свакодневном проблему.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Продала своје бебе да купи телефон, оцу дала “његов део”Једном детету је маркером означио тачку на десној руци, а другом на левој. Све је било у реду док супруга није схватила шта је урадио, пише index.hr.


Наљутила се на мене јер их не разликујем. Каже да имам проблем и требам помоћ. Не требам. Наљутила се и отишла из куће”, додао је па питао друге да ли је он заиста кретен као што сматра његова жена.


Она ће морати да схвати да ће их људи мешати док не одрасту. Уместо да црташ по њима, можда постоји нешто друго што можеш да учиниш. Али, ако она не жели да ти помогне, нема право да се љути”, сматра један корисник форума.


Јасно је да не жели да ти помогне. Мисли да би требао да их разликујеш, али не схвата да ниси с њима све време за разлику од ње”, поручује други.


Жена је родила две бебе. Хормонске промене с којима се носи могу бити екстремне. Поврх тога, сваки дан је већину времена сама с њима. Не можеш је окривити ако је неразумна у првим месецима”, додаје трећи.

(index.hr)