КИНЕСКИЊА (51), опседнута неконвенционалним здравственим третманима једва је остала жива након што је помешала 20 различитих воћних сокова и убризгала их у крвоток.

Жена, потписана само као Женг, постала је опчињена здравим животом што је довела до есктрема испробавајући радикалне методе од којих су други зазирали. Тако је и дошла на идеју да воћни микс унесе преко инфузије уместо да га попије.


Прочитајте још: Годинама кукала због боје намештаја, а онда скинула фолију


Она је игнорисала јак свраб и пораст телесне температуре. То је приметио њен муж и одмах је пребацио у болницу, чим је чуо шта се десило.

Жена је примљена у болницу у граду Шенжоу, али су је убрзо пребацили на интензивну негу опремљеније Универзитетске клинике у Шиангнану. Лекари су дијагностификовали тешку инфекцију, оштећење јетре, бубрега и срца и страховали су да не умре од отказивања органа и сепсе.


Прочитајте још: Хирург оперисао мозак са удаљености од 3.000 километара (ВИДЕО)


- Мислила сам да, пошто су свежи сокови од цеђеног воћа јако хранљиви, неће шкодити ако их убризгам у тело. Није ми пало на памет да ћу завршити у болници – рекла је жена за South China Morning Post.

Женг је стављена на дијализу, дали су јој коагуланте и антибиотике па јој се после пет дана стање знатно побољшало.

(odditycentral.com)